فروم سايت كوچولو - جملات زیبا از بزرگان

Question Question Question Question
عشق همانند مغناطیسی است که ما را به مبدا خود جذب می کند . باربارا دی آنجلیس



برآزندگان چشم در دست پر از بذر خویش دارند و آسمانی که مهربان است صدای غرش باد هرزه گرد آنها را از راه خویش برنمی گرداند . ارد بزرگ



اگر همه آرزوها برآورده می شد ، هیچ آرزوئی برآورده نمی شد. یونسکو



مقام عالی انسانی در برابر شماست. آن را بدست آورید. شیللر



به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد. شیلون



اسطوره ها زاینده اند ! آنان برای فرزندان سرزمین خویش همواره امید به ارمغان می آورند . ارد بزرگ



اگرآنچه انجام می دهید،ناحق باشد،موفقیتی کسب نخواهید کرد. توماس کارلایل. فیلسوف اسکاتلندی



وقتی که رویا می بینم ، احساس جوانی می کنم. الیزابت کوتورث



سردمداران برای آنکه به توفان مردم گرفتار نشوند باید با امواج دریای آدمیان هماهنگ گردند .مهار دریا غیر ممکن است کسانی که فکر می کنند مردم را با امکانات خود مهار کرده اند دیر یا زود گم می شوند . ارد بزرگ



لازمه موفقیت ،در توانائی تمرکز انرژی ذهنی و جسمی وبدون وقفه بروی یک مسئله است بی آنکه احساس خستگی کنید. توماس ادیسون



آموزش توانسته است جمعیت فراوانی را باسواد کند، امانتوانسته است، به آنها بگوید چه بخوانند. جی.تراولیان



فرمانروای شایسته به فکر انتقام از مردم خویش نیست . ارد بزرگ



لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید. آستین فلپز



هرگز هیچ هدفی را رها مکنید، مگر اینکه ابتدا قدم مثبتی درجهت تحقق آن برداشته باشید . آنتونی رابینز



مهم نیست چه کسی هستید ، چه شغلی دارید یا چگونه وقت خود را می گذرانید . هر روزه فرصت های بی شماری در اختیار دارید تا زندگی اطرافیان خود را از خود متاثر سازید . چه آنانی که می شناسید شان و چه آنان که برایتان بیگانه اند چگونه؟ به عشق و شور زندگی خویش اجازه دهید خودش را ظاهر کند. از طریق کلمات ، چشمان ، اعمال ، و حتی با زبان بی زبانی قلبتان. نمود و ظهور عشق و شور زندگی در شما دعوتی است از دیگران تا عشق و شور زندگی آنان نیز خود را نشان دهد . باربارا دی آنجلیس



انتخابات درست و سازنده ، ناجی کشور و نادیده گرفتن آن ، پگاه رستاخیزی هولناک است . ارد بزرگ



کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی. کریستوفرمورلی
Question Question Question Question

ماخذ : http://kocholo.org/ftopicp-225895.html

سایت جامعه مجازی Iran20.com - جملات کوتاه اما ....

زندگی به تناسب شهامت آدمی گسترش یا فروکش می‌یابد. ( آنین نین )

زندگی مانند نقش و نگارهای قالی ایرانی است که زیبا هست ولی درک معنای آن مشکل است . ( آلدوس هاکلی )

زندگی از بودن شروع می شود و تا شدن ادامه می یابد . ( ارد بزرگ )

زندگی انسان مانند شبنمی است که از برگ گلی می لغزد و فرو می چکد. ( بودا )

زندگی کردن چون مجموعه ای ست از لایه های زیرین یک سازنده گی عاشقانه ایست که دوباره و دوباره در طول زندگی بازسازی می شود اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!! . ( بیورنست یئرن )

زندگی بدون عشق همچون درختی است بدون شکوفه و باروبر. ( جبران خلیل جبران )

زندگی خود را تبدیل به مدرسه ای برای یاد گرفتن کن. ( جان دیوئی )

زندگی مانند لبخند ژوکوند است، در نظر اول به روی بیننده تبسّم می کند، امّا اگر در او دقیق شوی می گرید . ( ژری تایلر )

زندگی تراژدی است برای آن‌کسی‌که احساس می‌کند و کمدی است برای آنکه می‌اندیشد. ( ژان دلابرویر )

زندگی روزانه شما پرستشگاه شما و دین شماست .آنگاه که به درون آن پای می نهید، همه هستی خویش را همراه داشته باشید . ( جبران خلیل جبران )

زندگی، همچون رودی بزرگ، جاودانه روان است. ( رابنیندرانات تاگور )

زندگی با عشق هرگز تیره نیست. ( لئو بولیسکا )

زندگی کوتاه است اما طولانی ترین چیزیست که در اختیار ما انسانها قرار دارد. ( فررد هاند هاین )

زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . ( فرد هند فاین )

زندگی ما ، زائیده اندیشه ماست. ( مارک اورل )

زندگی خواب است و عشق رؤیای آن .....

زندگی بازیچۀ دست اقبال نیست ، بلکه فرصت عظیمی است که باید از ان استفاده کرد و مغتنمش شمرد . ( مارون )

زندگی به چیزی نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی به اندازه زندگی نیست .



حسین کریمخانی

ماخذ : http://www.iran20.com/blog.php?user=Ultravision&blogentry_id=21032

انجمن های ایران پردیس - دیدگاه دکتر رحمت محمدی در مورد نظریه قاره کهن

دیدگاه دکتر رحمت محمدی در مورد نظریه قاره کهن


از شما بخاطر آنکه مرا را مورد لطف قرار داده و دیدگاه این جانب را در مورد نظریه " قاره کهن " استادم عزیزم ارد بزرگوار خواسته اند سپاس گذارم .
بخاطر آنکه سخن ارد بزرگ ، بسیار زیبا و مختصر است تلاش می کنم در اندک مطلبی ، به مهمترین ابعاد این نظریه اشاره کنم .
روح نظریه معطوف می شود به اتحاد ملل منطقه .
می دانیم جدای طلبی به شکل گسترده در تمامی کشورهای منطقه ما دیده می شود و متاسفانه عده ای هم در داخل کشور این ساز را سالهاست کوک کرده اند و از هر مجالی استفاده نموده و بر طبل جدایی طلبی می کوبند .

به نظر من این نظریه می تواند یک همگرایی بزرگ در سطح منطقه و همین طور در داخل کشورها ایجاد کند .
به جرات می توان گفت این نظریه برجسته ترین نظر و دیدگاهی است که تا کنون برای مقابله با موج تجزیه طلبی مطرح شده است .
ارد بزرگ از ریشه ها سخن می گوید ریشه های که هیچ یک از کشورهای منطقه با آن مشکلی ندارند او به زنجیره اتحاد به زیباترین شکل ممکن اشاره می نماید .
او بر ما نهیب می زند مبادا گرفتار امپریالیسم شرقی شویم او از ما می خواهد دست به زانوی خویش بگیریم از ما می خواهد در تعاملی مشترک با کشورهای اطراف حقوق تاریخی خویش در سطح جهان را مطالبه کنیم .
سخن او برای همه این کشورها نوید بخش و در عین حال می تواند کشورهای شرقی و حوزه جنوب خلیج فارس را به موضع گیری وا دارد . غرب چنانچه در طول تاریخ نشان داده بسیار اندک اما با فکر و منطق پیش خواهد آمد و انتظار نمی رود بتواند در کوتاه مدت بر پتانسیلی که به این شکل آزاد می گردد غلبه کند .
پیدایش نظریه قاره کهن باعث ایجاد غرور ملی و جلوگیری از افسردگی جوانان منطقه خواهد شد و خواهد توانست موجب مجد و عظمت کشورمان شود .

این حقیر هم با این نظریه کاملا موافقم.
امیدوارم با تشکیل قاره کهن به عنوان ششمین قاره جهان ، آینده شکوهمندتری در انتظار کشور عزیزمان ایران باشد .

ماخذ : http://www.iranpardis.net/showthread.php?p=163143

تارنگار ترفند رایانه مذهبی عاشقانه روانشناسی....- دلبستگی

این روزها میبینیم که هر ذوستی ساده و کوتاه مدت چند روزه را عشق میخوانند . و به بهای آن در سنین نوجوانی و پاکی تمام زندگی و آینده خود را برای چند روز خوش گذرانی تباه میکنند. حال آنکه اگر به واقع دچار عشق واقعی شده باشند عاشق و معشوق حقیقی هیچگاه مانع شکوفایی و موفقیت یکدیگر نمی شوند. ارد بزرگ در این مورد میگوید : عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد .
از نظر من، عشق از دیرباز بر دوگونه بوده است: عشق گل و بلبل و عشق شمع و پروانه .. براستی کدام یک برازنده و حقیقی است؟ در عشق پروانه و شمع، شمع معشوقی مغرور است که با وجود عشق آتشینی که در سینه دارد، عشقی که او را چنان به فغان و ضجه وامیدارد که پروانه- عاشق بیقرارش را از سرزمینها و محیط های دور به سوی خود فرا میخواند، عشقی که هرچند آنرا بروز نمی دهد اما حرارت وشدت آن ، ذره ذره ی وجود نازکش را می سوزاند و آب میکند، زبان در کام نگه میدارد و سکوت را تا سرحد تباهی و نفی مطلق حفظ میکند. اما با این همه خودپسند نیست و خود می سوزد اما روشنایی سوختنش، قلب عاشقش را نور و حرارت و روشنی می بخشد و با او عشق زنده است. زمانی که وجود شمع به عدم انجامید و حرارت سوزانش ، دل نازکش را بلعید، عشق به اتمام می رسد و عاشقش ناپدید.

در آنسوی قضیه، پروانه عاشقی است که فارغ از هیاهوی دنیا، دیوانه وار به شمع که چون سروسهی با سکوت و ابهتی کوه مانند بر قامت رعنایش تکیه کرده عشق می ورزد و شور عشق او را چنان از خود بیخود کرده که تمام موانع و مشکلات و پایان نامعلوم و گنگ عشقش را فراموش کرده، دل به دریا می سپارد و بی باک از توفان حوادث، سر در راه معشوق میگذارد و به سوی او می تازد و این کار را آنقدر دوام میدهد تا از سرچشمه نور و روشنایی که از قلب پاک معشوقش ساطع است سیراب گردد و بعد ...

http://haghighat-e-tanhaii.persiangig.ir/image/عشق1.jpg

در عشق گل و بلبل، گل معشوقی است که سرسبد بهار است و مسافری زودرنج و حساس، باید با او چون گل رفتار کرد چرا که با آمدن خزان که موسم عشق نام گرفته ، گل ما غمین شده بدن ظریفش رنگ چروکیدگی به خود می گیرد و بلبل، عاشقی بیقرار است که عشق گل و بوی گل او را چنان از خود بیخود می کند و در عالم مستی فرو می برد که بی اختیار ناله سر می دهد و آنقدر می نالد که دیگر نالیدن با خون و پوست و رنگش می آمیزد و حتی اگر از گل دور باشد و در بین اغیار، باز هم به شوق او می خواند.
نکته جالب در عشق گل و بلبل اینست که این دو به ندرت به وصل هم می رسند و اگر هم دست روزگار آنها را قرین یکدیگر گرداند، این نزدیکی اندکی بیش نیست و تا کسی آن دو را و خوشبختی شان را نظاره میکند، بدون درنگ نقشه هولناکی در سر می پروراند: گل را از ماحولش جدا کرده و خودخواهانه او را بخاطر زیبایی و عطرش در دست گرفته و آنقدر این دست و آن دست میکند تا پژمرده شود و یا اگر مهربانتر باشد آنرا در گلدانی روی میز اتاقش یا پشت پنجره اش قرار می دهد و بلبل را با صد حیله و ترفند و فریب به بند میکشد و در قفسی تنگ زندانی.

عشق قرون معاصر هم اگر متهم به پاکی و صداقت و راستی باشد، عشق گل و بلبل است . چرا که دیگر ذهنیت پروانه ای و عملکردی چون شمع در بین آدمهای این دوره یافت نمی شود. عاشق امروزی همچون بلبل است، صمیمانه عشق می ورزد و دلش از شور یار می تپد و منظور و مطلوبش عشق حقیقی است. بسا اوقات این عشق به وصال می انجامد و شوره زار زندگی، دشت پرگل بهاری می شود اما همانطور که گل و بلبل را ما آدمها از هم جدا میکنیم، مردم نابخرد وعاه شهر ما و یا حوادث روزگار با حرف و حدیث و عملکردهای به ظاهر مصلحانه و خیرخواهانه ، عاشق و معشوق امروز را از هم جدا می سازند.

http://tamby.fulgan.com/pictures/siky-tigers/Lovely.jpg

اما جدای از تقسیم بندی و تعاریف بسیاری که در زبانها و ملیت های مختلف از عشق شده و بعد از این هم خواهد شد آنچه مسلم است هر گاه پای یک عشق واقعی نه یک احساس زودگذر در میان باشد حتی محکمترین انسانها نیز دست تسلیم در برابرش بالا خواهند برد.همانگونه که ارد بزرگ میگوید :عشق چنان شیفتگی در نهان خود دارد که سخت ترین دلها نیز ، گاهی هوس شنا در آن را می کنند .

http://amirpix.persiangig.ir/image/real_love.jpg


ماخذ : http://meshkat-shushtar.blogfa.com/post-796.aspx

تارنگار دارستاني بلاگ - آژی دهاگ (آستیاگ) آخرین فرمانروای دودمان مادها

رایزن نخست آژی دهاگ ( آستیاگ ) آخرین فرمانروای دودمان مادها و پدر بزرگ کورش بزرگ در صبح روز جشن مهرگان سال 540 پیش از میلاد به فرمانروای ایران گفت بهتر آنست گزارشی از کارکردهای دربار ایران به بزرگان و ریش سفیدان مردم داده شود . آژی دهاگ گفت ماه پیش هم همین حرف را زدی و من مواردی را گفتم اما آنچه از یاد برده ایی این است که مردم از من گزارش نمی خواهند آن ها کارهای ما را باید به چشم خویش و در شهرها و روستاها ببینند نه آنکه سخنرانی های ما را بشنوند و کاری نبینند. این سخن آژی دهاگ همانند این سخن ارد بزرگ اندیشمند والامرتبه ایران که می گوید : مردم به دنبال گزارش روزانه فرمانروایان نیستند! آنان دگرگونی و بهروزی زندگی خویش را خواستارند!!
تاریخ مردان پر مدعای کم کار بسیار داشته است و مردان اهل کار که سبب دگرگونی شده اند بسیار اندک .

ماخذ : http://darestaniboys.blogfa.com/post-811.aspx

سایت فرزانگان - ارد بزرگ اسطوره ایی ماندگار


ارد بزرگ GREAT OROD


ارد بزرگ اسطوره ایی ماندگار
با این که ارد بزرگ در حال حاضر زنده است و بنا به گفته ها در شهر مشهد زندگی می کند اما زندگی او بیشتر به افسانه ها شبیه است . اندیشه های او که در کتاب آرمان نامه توسط جناب آقای امیر همدانی جمع آوری شده گویای اندیشمند بی نظیری است که تاریخ کمتر به خود دیده است.
تنها فرگردی که در کتاب آرمان نامه در وادی احساس می غلتد بخش میهن آن است . ارد بزرگ عاشق خاک ایران است و میهن برای او یعنی اشک و عشق ...
دوستان او هم عجیب هستند کسی همانند احمد شاه مسعود که زندگیش سراسر حماسه و جنگ و گریز بود اما امروز متوجه شده ایم او عاشق دیوان حافظ و اسطوره فارسی زبانان یعنی فردوسی بوده است .
تازه در یافته ایم او با ارد بزرگ اندیشه ایی مشترک داشته است . با دوستی که خبرنگار مشهور یکی از رسانه های اروپای در افغانستان است صحبت می کردم . او هم نکاتی پیرامون ارد بزرگ می گفت که برایم بسیار تازه گی داشت او می گفت : در حالی که پیگیر تهیه برنامه مستندی از زندگی احمد ظاهر خواننده فقید افغانستان بودیم ، در روستایی دور افتاده وقتی با اهالی آنجا به قول افغان ها گپ می زدیم متوجه شدیم آنها دلی پر از مهر و محبت نسبت به ارد بزرگ دارند و از کمکهای این انسان شریف ایرانی نسبت به خود صحبت ها می کنند .
بر می گردم جملات ارد بزرگ را مرور می کنم . یک برداشت کلی می توانم از آرمان نامه داشته باشم که براستی این کتاب خود یک افسانه است گاهی با راز های برخورد می کنید که در قالب یک جمله کوتاست اما می توان در همان جمله کوتاه دریای از اندیشه را دید.
چند جمله ایی از ارد بزرگ را می گذارم تا با اندیشه این بزرگمرد همراه شویم :


برآزندگان خواهند ساخت ، سرآیندگان از پس آن خواهند سرود و زمین آیندگان را بارور می سازند .

برآزندگان مست شرآب هزاران ساله تاریخ کشورخویشند سخن آنان جز آهنگ خیزش و رشد نیست .

برآزنده نمی گوید کیست ! او می گوید چیستی ؟ و از چیستت تو را به آسمانها می کشاند .

پرهای خون آلود برآزندگان نقش زیبای آزادی آیندگان است.

ویرانه کاخ های برآزندگان هم ، هزاران گهواره امید بر بستر خویش دارد .


آیا این سخنان روح و روان شما را تکان نداد ؟
نام ارد بزرگ از تاریخ امروز ایران برای قرنهای آینده باقی خواهد ماند چون او همواره همه را به نیکی و دوستی دعوت می کند .
به قول خود او : آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
ارد بزرگ خود چنین نقشی در اندیشه همه ما خواهد داشت .

عمرش دراز باد که با او به ایرانی بودن خویش افتخار می کنیم .



هدیه اسماعیلی
استامبول ، ترکیه

ماخذ : http://farzanegan.blogsky.com

تارنگار پايان تلخ يا تلخي بي پايان - مممممممممممممممممممممممممممن!

بچه ها قبول شدمممممممممممممممممم ايشالاه يکي از دانشگاهاي تهران همو مي بينيم !


**زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حرکت باشي ....آلبرت انيشتين


**جرج آلن: اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته مي‌مانند، مي‌شکنند


**ميان انسان و شرافت رشته باريکي وجود دارد و اسم آن قول است . توماس براس


**همه دوست دارند به بهشت بروند,اما کسي دوست ندارد بميرد .بهشت رفتن جرأت مردن ميخواهد.
**شريف ترين دلها دلي است که انديشه ي آزار کسان درآن نباشد. زرتشت


**چارلي چاپلين: خوشبختي فاصله اين بدبختي است تا بدبختي ديگر.


**روزي روزگاري اهالي يه دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند, در روز موعود همه مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان.


**بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد.


**وقتي که زندگي برات خيلي سخت شد، يادت باشه که درياي آروم، ناخداي قهرمان نمي‌سازه.


**اي صميمى اي دوست
**گاه بيگاه لب پنجره
‎ ‎خاطره ام مي آيي. اي قديمي اي خوب
**تو مرا ياد کني يا نکني، من به يادت هستم.
**آرزويم همه
‎سرسبزي توست.
**دايم از خنده، لبانت لبريز
**دامنت پر گل باد.
------------------------------------------------------------------------
**برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال
**بنگر که تو چگونه مي افتي
------------------------------------------------------------------------
**آدم ها را از انچه درباره ديگران مي گويند بهتر مي توان شناخت تا از انچه درباره انها مي گويند.
-----------------------------------------------------------------------
**فريدريش نيچه : """"آشفتگي من از اين نيست که تو به من دروغ گفته اي، از اين آشفته ام که ديگر نميتوانم تو را باور کنم.
--------------------------------------------------------------------------
**چيزي را که دوست داري به دست آور وگر نه مجبوري چيزي را که به دست مي آوري دوست داشته باشي.
------------------------------------------------------------------------
**از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
------------------------------------------------------------------------
**شکسپير: هميشه به کسي فکر کن که تو رو دوست دارد، نه کسي که تو دوستش داري **
-----------------------------------------------------------------------------
**وقتي کبوتري شروع به معاشرت با کلاغها ميکند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود....


دوست داشتن کسي که لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دکتر علي شريعتي **
-----------------------------------------------------------------------------
**اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه کنيد به دوستان خود محبت کنيد. (کورش کبير)
------------------------------------------------------------------------
**نويسنده معروفي مي گويد: زن مانند کروات است هم زيبايي به مرد مي بخشد و هم گلويش را فشار مي دهد.


**چارلي چاپلين: وقتي زندگي 100 دليل براي گريه کردن به تو نشان ميده تو 1000 دليل براي خنديدن به اون نشون بده


--------------------------------------------------------------------------------------------------


**موفق کسي است که با آجرهايي که بطرفش پرتاب مي شود، يک بناي محکم بسازد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
**تمدن جديد زن را کمي عاقلتر کرده است، اما به واسطه آزمندي مرد، بر رنج زن افزوده است.


زن ديروز همسري خوشبخت بود اما زن امروز معشوقه اي بي نوا.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


**شکسپير:عشق مثل آبه، مي توني تو دستات قايمش کني ولي يه روز دستاتو باز مي کني مي بيني همش


چکيده بي اينکه بفهمي دستت پر ازخاطرست.


**زندگي مثل پياز است که هر برگش را ورق بزني اشکتو در مي ياره..
------------------------------------------------------------------------
**پيچ جاده، آخر راه نيست مگر اينکه تو نپيچي.
------------------------------------------------------------------------
**دکتر شريعتي: لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينکه خوشبختي درآن لحظه هابودکه گذرانديم.


**انيشتين: اگر انسان ها در طول عمر خويش ميزان کارکرد مغزشان يک ميليونيوم معده شان بود اکنون کره زمين تعريف ديگري داشت.


**تا چيزي از دست ندهي چيز ديگري بدست نخواهي آورد اين يک هنجارهميشگي است.

اُرد بزرگ


** نصيحت حضرت مولانا :گشاده دست باش جاري باش کمک کن (مثل رود)
باشفقت و مهربان باش (مثل خورشيد)اگر کسي اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب)


وقتي عصباني شدي خاموش باش (مثل مرگ)متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)


بخشش و عفو داشته باش (مثل دريا)اگر مي خواهي ديگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آيينه)


**چهار چيز است که قابل بازيابي نيست سنگ پس از پرتاب شدن، سخن پس
از گفته شدن، فرصت پس از از دست رفتن، و زمان پس از سپري شدن.


**اختلاف زن و مرد در اين است که مردان هميشه آينده را مي نگرنند وزنان گذشته را بخاطر مي آورند..


- زن مخلوقي است که عميق تر ميبيند و مرد مخلوقي است که دورتر را ميبيند.


عالم براي مرد يک قلب است و قلب براي زن عالمي است.


**عجب معلم بدي است اين طبيعت که اول امتحان ميگيرد بعد درس ميدهد.


**زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردنه.

ماخذ : http://seny2470.parsiblog.com/1098499.htm

تارنگار خواندنی و دیدنی - سخن بزرگان

سخن بزرگان

-به همه عشق بورز به تعداد کمی اعتماد کن و به هیچ کس بدی نکن.(شکسپیر)

-به دختران در کودکی شیر سگ دهید شاید در بزرگی وفا بیاموزند(شکسپیر)

-برای آنکه دوستیمان پا برجا بماند بهتر است همواره میانمان فاصله ای باشد.(ارد بزرگ)

-برای آنکه پرواز کنی پیکر خویش را به حال خود رها مکن.(ارد بزرگ)

-وقتی در کار ما اگر نباشد پیروز خواهیم شد.(نلسون)

-بیشتر کسانی که موفق شده اند کمتر تعریف شنیده اند.(زولا)

-عاشق آن کسی باش که بر دو طرفه بودن عشق اصرار می کند.(دانته)

-اگر از انسان آرزو و خواب گرفته شود بیچاره ترین موجود روی زمین است.(کانت)

-برای آنکه بتوانید خوشبخت زندگی کنید اصرار خود را به هر کس نگویید.(فلوریان)

-هر گاه خانه ای از یخ ساختی برای آب شدنش گریه نکن.(گوته)

-عشق تنها مرضی است که بیمار از آن لذت می برد.(افلاطون)

-بهترین انتقام ها فراموشی و بخشش است.(جونس)

-پیروزی یعنی اراده کردن.(ناپلئون)


ماخذ : http://khandanididani.blogfa.com

تارنگار رفسنجان 160 - سخن بزرگان

**زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حرکت باشي ....آلبرت انيشتين




**جرج آلن: اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند، ميشکنند



**ميان انسان و شرافت رشته باريکي وجود دارد و اسم آن قول است . توماس براس


**همه دوست دارند به بهشت بروند,اما کسي دوست ندارد بميرد .بهشت رفتن جرأت مردن ميخواهد.


**شريف ترين دلها دلي است که انديشه ي آزار کسان درآن نباشد.
زرتشت




**چارلي چاپلين: خوشبختي فاصله اين بدبختي است تا بدبختي ديگر.



**روزي روزگاري اهالي يه دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند, در روز موعود همه مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان.




**بدبختي تنها در باغچه اي که خودت کاشته اي مي رويد.



**وقتي که زندگي برات خيلي سخت شد، يادت باشه که درياي آروم، ناخداي قهرمان نميسازه.



**اي صميمى اي دوست
**گاه بيگاه لب پنجره
‎ ‎خاطره ام مي آيي. اي قديمي اي خوب
**تو مرا ياد کني يا نکني، من به يادت هستم.
**آرزويم همه
‎ ‎سرسبزي توست.
**دايم از خنده، لبانت لبريز
**دامنت پر گل باد.


**برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال
**بنگر که تو چگونه مي افتي


**آدم ها را از انچه درباره ديگران مي گويند بهتر مي توان شناخت تا از انچه درباره انها مي گويند.


**فريدريش نيچه : "آشفتگي من از اين نيست که تو به من دروغ گفته اي، از اين آشفته ام که ديگر نميتوانم تو را باور کنم.


**چيزي را که دوست داري به دست آور وگر نه مجبوري چيزي را که به دست مي آوري دوست داشته باشي.


**از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.


**آن چه هستي هديه خداوند به توست و آن چه مي شوي هديه تو به خداوند.


**
شکسپير: هميشه به کسي فکر کن که تو رو دوست دارد، نه کسي که تو دوستش داري **



**اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه کنيد به دوستان خود محبت کنيد. (
کورش کبير)


**نويسنده معروفي مي گويد: زن مانند کروات است هم زيبايي به مرد مي بخشد و هم گلويش را فشار مي دهد.





**چارلي چاپلين: وقتي زندگي 100 دليل براي گريه کردن به تو نشان ميده تو 1000 دليل براي خنديدن به اون نشون بده



**موفق کسي است که با آجرهايي که بطرفش پرتاب مي شود، يک بناي محکم بسازد.



**تمدن جديد زن را کمي عاقلتر کرده است، اما به واسطه آزمندي مرد، بر رنج زن افزوده است.
زن ديروز همسري خوشبخت بود اما زن امروز معشوقه اي بي نوا.



**شکسپير:عشق مثل آبه، مي توني تو دستات قايمش کني ولي يه روز دستاتو باز مي کني مي بيني همش چکيده بي اينکه بفهمي دستت پر ازخاطرست.



**زندگي مثل پياز است که هر برگش را ورق بزني اشکتو در مي ياره.



**پيچ جاده، آخر راه نيست مگر اينکه تو نپيچي.



**انيشتين: اگر انسان ها در طول عمر خويش ميزان کارکرد مغزشان يک ميليونيوم معده شان بود اکنون کره زمين تعريف ديگري داشت.




**تا چيزي از دست ندهي چيز ديگري بدست نخواهي آورد اين يک هنجارهميشگي است. اُرد بزرگ




** نصيحت حضرت مولانا : گشاده دست باش جاري باش کمک کن (مثل رود)
باشفقت و مهربان باش (مثل خورشيد)اگر کسي اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب)

وقتي عصباني شدي خاموش باش (مثل مرگ)متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
بخشش و عفو داشته باش (مثل دريا)اگر مي خواهي ديگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آيينه)



**چهار چيز است که قابل بازيابي نيست سنگ پس از پرتاب شدن، سخن پس
از گفته شدن، فرصت پس از از دست رفتن، و زمان پس از سپري شدن.




**اختلاف زن و مرد در اين است که مردان هميشه آينده را مي نگرنند وزنان گذشته را بخاطر مي آورند.
- زن مخلوقي است که عميق تر ميبيند و مرد مخلوقي است که دورتر را ميبيند.
عالم براي مرد يک قلب است و قلب براي زن عالمي است.


ماخذ : http://rafsanjan160.parsiblog.com/1097946.htm

انجمن های ایران پردیس - ارد بزرگ متفکر و اندیشمند برجسته

ارد بزرگ - Orod Bozorg



خلاصه زندگی نامه :

- بی شک ارد بزرگ برجسته ترین اندیشمند حال حاضر ایران است .
- اندیشه های او در کتابی با عنوان آرمان نامه گرد آوری شده است .
- روح میهن پرستی و توجه ویژه اش به انسانیت بر سراسر نوشته هایش حاکم است .
- تا کنون در دهها کتاب به اشکال گوناگون به طرح نظریات و افکار او پرداخته اند .
- دو نظریه مشهور دارد به نام های قاره کهن و کهکشان بزرگ اندیشه .
- دارای هواخواهان بسیار در رده های مختلف کشورهای آسیای میانه است .
- از دوستانش می توان به احمد شاه مسعود اشاره کرد و بسیاری معتقدند احمد شاه مسعود در پنج سال پایانی زندگی خود به خاطر ارتباط با او از یک چریک صرفا مذهبی تبدیل به یک مبارز ملی شد.
- داده های موتور جستجوگر گوگل نشان می دهد او پر طرفدارترین نخبه زنده ایرانیست .
- ریشه خانواده گی او را در تبار سلجوقیان می دانند همانهایی که شاهنامه را تکثیر کردند و تاریخ خورشیدی را در مقابل تاریخ قمری به ایرانیان عرضه نمودند .
- پارسی زبانان از پند های اخلاقی و اجتماعی او بیشترین استقبال را نموده اند .






زندگی نامه و بیوگرافی ارد بزرگ :
بی شک ارد بزرگ یکی از برجسته ترین اندیشمندان حال حاضر ایران است نگاهی سطحی به زندگی و آثارش ما را چنان شیفته خود می سازد که می توان با نوای صدایش رقصید و پیش رفت اندیشه های او وجوه مختلفی دارند که قوی ترین وجه آن توجه ویژه اش به اخلاقیات و پاک زیستی انسان است . توجه ویژه ارد به اخلاقیات باعث نمی شود رازهای زندگی مدرن امروز را در نظر نگیرد ، فرآیند و بازده اندیشه خردگرایانه او موجب پیراستن ناراستی هاست .
حوزه فلسفه اجتماعی اش ریشه در سنت ایران باستان دارد می توان او را میهن پرست ترین اندیشمند صد ساله اخیر ایران دانست جایی که می گوید :
ستایش گران میهن ، زنان و مردان آزاده اند .
و یا :
میهن پرستی ، همچون عشق فرزند است به مادر .
بجز ایران بسیاری در کشورهای فارسی زبان حوزه فرهنگی ایران از مریدان ارد محسوب می شوند . این مسئله به جوانان و محیط های دانشگاهی ختم نمی شود گاهی در بین سیاستمداران و افراد نام آشنای کشورهای آنها هم می توان کسانی را دید که به جهات مختلف به او دل بسته اند بمانند این مطلب که از سایت موسسه مطالعاتی فرهنگی روسیه, آسیای مرکزی و قفقاز (ایراس) برداشت نموده ام :
خاطره ای از احمد شاه مسعود و ارد بزرگ :
این خاطره حکایت از روابط نزدیک این دو تن دارد که در طی سالهای تنهایی احمد شاه مسعود وظهور و قدرت دو چندان طالبان ، که کابل ، هرات و مزار در اختیارطالبان و نیروهای متجاوز پاکستان بود . هر روز دهها بار مناطق اندک باقی ماندهبمباران می شدند و در آن هنگامه ، که افکار عمومی می پنداشت شیر تنگه پنجشیر ( مسعود ) بهزانو در خواهد آمد، و اندک نیروی مردم افغانستان هم قربانی سیاستهای آمریکایی دولت پاکستان و عربهای متجاوز امارات واقع شود .ارد بزرگ ، احمد شاه مسعود را مورد حمایت خویشقرار می دهد و چنانچه در آن خاطره می خوانیم احمد شاه به شدت تحت تاثیر روح بزرگاو قرار می گیرد. در این خاطره زیبا می خوانیم ارد بزرگ هدیه ای برای احمد شاهمسعود می فرستد .آن هدیه در واقع یکی از آثار هنرمندانه اوست. تابلویی فوقالعاده زیبا ، با تمی شگفت انگیز ...در آنجا شیر سنگی است که پایش زخم برداشتهو آهوی ظریف و کوچک ، گونه خویش را بر زخم گذاشته تا خونبیرون نزند ... این تشبیه و استعاره زیبا گویای درک عمیق ارد بزرگ از شرایط نهچندان مناسب احمد شاه مسعود را داشت . و در ادامه آن خاطره می خوانیم وقتی احمد شاهآن اثر را از پیک ارد بزرگ ، در طی مجلسی دریافت می کند شدیدا منقلب و دگرگون میشود و چهره آرام و متین او به هم می ریزد او در آن جا از خواب شب قبل خود بهنزدیکانش سخن می گوید بله خوابی که از ارد بزرگ ، یک اسطوره می سازد و برای قومافغان آشنایی دیرین می شود ...
احمد شاه می گوید "خواب می دیدم پایم در نبردزخمی شده و در آن هنگامه تنهایی مردی با لهجه ایرانی می گفت احمد شاه ناراحت نباش، تو فرزند ایرانی !! . و در ادامه می گوید آن مرد بزرگ بسرعت پایم را می بست تاجراحتم التیام یابد"
این خاطره زیبا از جهات گوناگون قابل ارز یابیستنگاه عمیق ومسئولیت شناس یک هنرمند را نشان می دهد.او خود می اندیشد ، احساس مسئولیت میکند و بدون آن که منتظر این و آن باشد دست به عمل می زند شاید امروز این خاطره باهمان آدمهای اندکی که از آن خبر داشتند هیچ گاه گفته نمی شد و این راز همچون رازمرگ احمد شاه در دل تاریخ مدفون می شد ، اما! اما ارد مسئولیت خویش را پیش وجدان وآرمانهای خویش به انجام رسانیده است.او به هنر ایرانی به عنوان ابزاری می پردازد کهمی تواند قسمتی از خلقت انسانی که نیروی ست آسمانی ، را برای رهایی و کمال بشر بکارگیرد آثار او مادی نیستند و با نگاه مادی هم غیر قابل تفسیراند ، بقول دکتر مهرانفربرای شناخت ارد لازم است .
تائو ، فردوسی بزرگ و خیام فیلسوف را بشناسیم او از تائو لطافت وگذرایی و از فردوسی بزرگ هدف و آرمان مقدس و از خیام فیلسوف جهان فانی و بی ارزش راآموخته است.
احمد شاه مسعود به گفته یارانش در سفرها و منزلش در کنار قرآن دیوان حضرت حافظ را هرگز از خود جدای نمی کرد و ارادت خواصی به حافظ گرانمایه داشت .
آری داستان ارد داستان مردیست که عاشقانه سرزمین اجدادیش را ، فرزندان و تاریخش را دوست دارد اما این عشق موجب ستایشگری دائم و بی نتیجه گذشته نشده است . درسها و سخنان حکیمانه او این روزها از همه جا شنیده می شود صد ها هزار سایت و صدها نشریه روزانه کلام دلنشین او را تکرار می کنند و نسلی را با خود همراه نموده اند .
تصور این بود که جوانان ایران با اندیشمندان خویش قهر نموده اند اما امروز به خوبی شاهد موجی هستیم که همراه با اندیشمند معاصر آنهاست . ایرانیان هیچ وقت روشن اندیشان خویش را رها ننموده اند آنان بدنبال ندای حقیقی انسانهای آزاده اند . و او می گوید :
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی .
و این ندا را امروز در گلوی خسته و غمگین ارد یافته اند اشک ها و غمگنانه های او نوای دل انگیز هزاران هزار مشتاق رشد و آرمانخواهی ایرانیان گشته است آن گاه که می گوید :
یاد اشک و شیفتگی ، آویزه خاموش دلهاست .
سخن گفتن از ارد OROD کار ساده ای نیست او و خواست هایش را نمی توان در یک مجموعه کوچک و یا حتی دریک کتاب تعریف نمود آنچه من از این نابغه معاصر کشورمان می دانم آنست که زاده شهر توس نو (مشهد )است اما پدرش و اصلیتش از دیار شیروان یکی از شمالی ترین شهرهای خراسان بزرگ است به لحاظ نژادی به سلاجقه متصل می شوند چنانچه می دانیم هزار سال قبل سلجوقیان ایل بزرگی در ناحیه آمودریا و فرارود بودند (ناحیه ای که همکنون کشورهای تاجیکستان ، جنوب شرقی ازبکستان ، شرق ترکمنستان و قسمت شمالی افغانستان است ) سلجوقیان مسعود جانشین محمود غزنوی را از سلطنت به زیر کشیدند و رفته رفته گستره ایران را تا مدیترانه پیش بردند سلجوقیان گسترده ترین حکومت ایرانی را پس از اسلام بر سراسر منطقه گسترانیدن بازماندگان آنان در نواحی از مناطق شمال خراسان و منطقه بختیاری ایران ساکن شدند . بله خواجه نظام الملک توسی صدر اعظم دولت سلجوقی در سایه قدرتی که از علم و اندیشه های فردوسی بدست آورده بود ، توانست از خرابه غزنویان ، نظام اداری و اجتماعی درخشانی همچون تاسیس مدارس نظامیه و بفرمان ملک شاه سلجوقی که عاشق فرهنگ نیاکان و فردوسی بود تقویم خورشیدی ( جلالی ، شمسی ) را با کمک خیام و گروهی دیگر از نخبگان سرزمینمان ایران در مقابل هجری قمری تازیان ایجاد نمود .
مهمترین رکن اداره کشور در این دوره در اختیار مجلس ریش سفیدان بود آنان امرا و پادشاهان دودمان سلجوقی را بر می گزیدند و از قدرتی نظارتی و گاها تنبیهی برخوردار بودند ( شبیه سلسله اشکانیان )آنان معتقد به اصل فکر برتر بودند شاهنامه فردوسی و صدها اثر تاریخی دیگر را احیا کردند آنان حاکمیت تازیان (اعراب) را بطور کلی در خاورمیانه محدود به منطقه شبه جزیره عربستان نمودند نکته جالب در مورد گسترش حاکمیت این قوم بزرگ وجود داشت و آن مطلب این است که آنها هیچ گاه به شهرهای بین راه وارد نمی شدند تنها سفیری را به داخل شهر مربوطه می فرستادند و اولین خواستشان آن بود که دیگر خطبه ای به نام خلیفه بغداد خوانده نشود و رسما حکومت سلجوقی را بپذیرند .ذکر این حوادث تاریخی باعث می شود بهتر با اندیشمندی آشنا شویم که بر پیرامون خود دارای شناخت و ریشه است بقول حکیم فردوسی:
پدر چون به فرزند ماند جهان ........کند آشکارا برو بر نهان
گر او بفگند فر و نام پدر ...............تو بیگانه خوانش مخوانش پسر
کرا گم شود راه آموزگار ...............سزد گر جفا بیند از روزگار

به نظر من ما با شخصیتی روبرو هستیم که در این پیشینه کهن شناور است اهل خرد همواره در دوران زندگی این جهانی خویش در چنین وضعیتی قرار دارند . شما به زندگی سراسر رنج و اندوه فردوسی بزرگ نظری بیفکنید و سپس هزار سال بعد در همان شهر و همان خاک اخوان ثالث متولد می شود رشد می کند برگ می دهد و شاخسارش پر میوه می شود با همان غمها و همان محنت ها با همان آواز با همان آثار تراژیک ...
هر چند خود اخوان داشتن ریشه باستانی خویش را در قالب شعری رد می کند
اما اگر این ریشه نبود سفارش نمی کرد در کنار فردوسی بزرگ دفنش کنند ...
آری اُرد نیز با آثارش از ریشه های مشترکی سخن می گوید که شاید امروز در مرزهای کنونی ایران نباشد اما روان او همچنان در دره های شگفت انگیز بدخشان و کوههای مرتفع پامیر و رود بزرگ جیهون پرواز می کند
وقتی او را در حال صحبت با تاجیکان و یا اهالی شمال افغانستان و یا جنوب ازبکستان که گاها برای دیدنش می آیند می بینید متوجه می شوید که پرواز روح در دل تاریخ یعنی چه ، آنوقت که چشمان متعجب و مبهوت میهمانان را می بینید با آهنگ صدای او همراه می شوید و به ژرفای روان او فرو می روید .
اندیشمند و متفکر ایرانی که نظریات شگفت انگیز او موجب جلب و گرایش بسیاری از علاقمندان به علوم انسانی و بعضا علوم سیاسی شده است . ارد بزرگ به نوعی معمار است ، او از آینده ایی سخن می گوید که می تواند ایران را به جایگاه اصلی خود باز گرداند . شاید مهمترین نظریه او یعنی قاره کهن خود به تنهایی بتواند بیشترین تغییرات را در سطح روابط خارجی ایران و 19 کشور اطراف آن بوجود آورد . او به صراحت از تبانی شرق و غرب برای بلعیدن حوزه فرهنگی مرکز جهان ( که ایران در قلب آنست) یاد کرده است نظریه او مبتنی بر سخن فردوسی است که می گوید سلم و تور دو فرزند فریدون که یکی بر غرب و دیگری بر شرق جهان حکومت می نمودند برای تصاحب سرزمین ایرج حاکم منطقه قاره کهن (نامیست که ارد بزرگ بر منطقه ای از کشمیر تا مدیترانه نهاده است ) را می کشند . و او می گوید قاره کهن امروز توسط آسیا و اروپا بلعیده شده است . و چین با شروع بحث جاده ابریشم بدنبال افکار استعماری است حال آنکه این جاده ، راه انتشار فرهنگ غنی ایران به شرق و غرب بوده است و نمونه آن افکار میترایزم و شاهنامه فردوسی ماست که هر دو را با جعل اسامی چینی ها از آن خود می دانند .
او به ساختارهای سیاسی کشورهای محدوده قاره کهن نظری ندارد او همه را دعوت به همگرایی می کند او با دلایل بسیار ثابت می کند اگر این 20 کشور دست در دست یکدیگر بگذارند ساختاری بسیار قدرتمندتر از اتحادیه اروپا خواهند یافت .

رنگ صورتی محدوده قاره کهن را به نمایش می گذارد
نقشی که ارد بزرگ برای ایران در قاره کهن قائل است نقشی فرهنگی و تاریخی نظیر یونان در اروپاست .
قاره کهن امروز اسیر آسیا و اروپاست .
تاریخ و فرهنگ در شرق به چین ختم می شود و در غرب به یونان .
یکی از وجوه جالب و بارز این نظریه ایجاد همگرایی بیشتر منطقه ایی است که خود موجب خلع سلاح تجزیه طلبان در سطح کشورهای منطقه می گردد .
ارد بزرگ با نظریه قاره کهن خود پرده از حقیقتی برداشته که تا کنون هیچ اندیشمندی به آن توجه نکرده بود .
یکی دیگر از ایده های او نظریه کهکشان بزرگ اندیشه است. که دقیقا نقطه عکس نظریه دهکده کوچک جهانی است او با دلایل مستدل ثابت می کند جهان رو به انفجار اندیشه های گوناگون است و پیش بینی می نماید بزودی تعداد سایت های اینترنتی به چندین برابر جمعیت کره زمین برسند . او ثابت می کند جهان غرب با ابزار رسانه و اینترنت نمی تواند با تزریق فرهنگش یکپارچگی مورد نظر خویش را فراهم سازد .



با اینکه ایده های ارد بسیار جذاب است اما آنچه موجب شهرت روزافزون او گشته نصایح و پندهای حکیمانه اوست . پندهای او شامل تاکیدات مستمرش بر راستی ، احترام به ریش سفیدان ، پاسداشت اسطوره ها و میهن دوستی می گردد .
دهها مقاله و کتاب در مورد اندیشه های ارد بزرگ نگاشته شده است . بعضی او را علامه اقبال لاهوری عصر حاضر می دانند و عده ایی همپای فردریش نیچه در فلسفه و کسانی معتقدند جبران خلیل جبران امروز است . و البته جالب خواهد بود که بدانیم ارد و جبران خلیل جبران هر دو در 17 دی ماه زاده شده اند .





زهرا کاتب در سایت تک برگ در مورد ارد بزرگ می گوید :

آزادی باجی به مردم نیست ! چرا که مال و داشته آنهاست »
این سخن از آن مردیست که برای بسیاری از جوانان نسل امروز الگو بوده و سخنانش حامل بغضها و درد های آنهاست .
ارد بزرگ در کتاب «آرمان نامه» مو به مو پرسش ها ، مشکلات و مصیبتهای نسل امروز را پاسخ می گوید .
از ریش سفیدانی می گوید که همانند « سقفی بر خانه نسل امروز » هستند و اینکه « زنجیره نسلهایند »و وظایف بسیاری بر دوش دارند .

و از آزادی
که نهایت آرزوی بشر است می گوید : «رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی »
از آزادیخواهان تجلیل می کند و می گوید :« پرهای خون آلود برآزندگان نقش زیبای آزادی آیندگان است » آزادی و پرستش میهن را راهی برای پیشرفت ما می داند و می گوید :« میهن پرستی و آزادیخواهی کلید درمان بسیاری از ناراستی هاست »
و هشدار می دهد که :« آنگاه که آزادی فدای میهن پرستی می شود و وارون بر این میهن پرستی فدای چیزهای دیگر ، کشور رو به پلشدی می گرایید و درد »

ارد بزرگ شجاعانه یک به یک عقایدش را می شکافد و نکته به نکته با مخاطب در میان می گذارد و در مورد میهن اینچنین می گوید :« میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است » او کار را در همین جا رها نمی کند و ختم کلامش بسیار محکم است و می گوید :« آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد »

آزادیخواهی و میهن پرستی دو رکن و ستون اندیشه او محسوب می شود اینچنین فکری بر سراسر کتاب آرمان نامه سایه افکنده است .

به خود بر می گردم به گذشته می نگرم به راهی که آمده ایم و آینده که چگونه مسیری خواهد بود و به آرمانهای ملت خویش ، آرمانهایی که برای غرب بسیار سنگین است و از هم اکنون با جعل اسامی ایرانی و ساختن فیلمهای 300 و اسکندر مقدونی و مواضع ضد ایرانی هویت تاریخی و فرهنگی ما را هدف قرار داده اند .
دشمنی آنان بیش از آنکه با نظام حاکمیتی ایران باشد دشمنی با هویت ملی و تاریخی ماست . آنها همواره از خروشیدن و برآمدن دوباره این ملت ترس و واهمه داشته اند . ارد بزرگ مستقیما به ما همان سو را نشان می دهد همان جایی که باعث سربلندی کشور ما در طول تاریخ بوده است . او از آرمان خواهی می گوید :« به جای خود کم بینی و آرمان گریزی ، پای در راه نهیم که این تنها درمانگر دردهای زندگی ست »
و از شرایط امروز و فاصله تا هدف می گوید :« میان گام نخست و آرمان بازه ای نیست ، آنچه داریم اندازه نیروی کنونی ماست » و نهیب می زند :« کمر راه هم در برابر آرمان خواهی برآزندگان خواهد شکست » او می داند جوان و دودمان آهنین ایرانی می تواند و در نهاد خود چنین قدرتی دارد که می گوید :« مردمان توانمند در میان جشن و بزم نیستند . آنها در هر دم به آرمانی بزرگتر می اندیشند و برای رسیدن به آن در حال پیکارند »
آزادی و عشق به میهن را نهایت این راه می داند و آرمانی والا . آرمانی که نباید گم شود ، آرمانی که وظیفه همه است و می گوید :« مهم نیست تا چه میزان رشد کرده ایم ، مهم این است که از آرمان هایمان دور نشده باشیم »

ارد بزرگ تجلی تاریخی پر شکوه است در فرگرد سرآمدان کتاب آرمان نامه می گوید :« کورش نماد فرمانروایان نیک اندیش است و نام او می ماند ، چرا که از راستی و کمک به آدمیان روی برنگرداند » اندیشه او همراز داستانهای شاهنامه است و خرد برایش شرط اول است همان خردی که در فرگرد آرمان به آن اشاره می کند و می گوید :« آدمهای آرمانگرا هنگامیکه به نادرست بودن آرزویی پی می برند بر ادامه آن پافشاری نمی کنند » او فردوسی را راوی یک داستان ساده نمی داند و شاهنامه را بسیار فراتر از حماسه ایی ادبی می داند و می گوید :« ایرانیان نیک نامی و پاکی تبار گذشتگان خویش را در شاهنانه فردوسی می بینند و در هر دودمانی که باشند برآن راه خواهند بود »

براستی کدام یک از روشنفکران این سرزمین تا این حد حساب خود را با تاریخ پر فراز و نشیب این سرزمین روشن کرده اند بسیاری از آنها یا دچار تجدد شدند و یا گرفتار سحر کلام و آنچه پنهان ماند مظاهر بسیار روشن و آشکار ملت سرافراز ایران بود .
تنها نام انسان غیر ایرانی آرمان نامه نام مهاتما گاندیست :« بارزترین و گرامی ترین گرایش گاندی ، میهن پرستی او بود »
در عرصه سیاست جهانی هزاران نام برای گفتن وجود دارد اما ارد از گاندی سخن می گوید و کنش اجتماعی و سیاسی او را یادآور می شود . آرمانی که توانست کشور هفتاد و دو ملت را از دست استعمار پیر نجات بخشد .

ارد بزرگ اهل فریاد و جدل نیست او می گوید :« پرداختن به ریشه ها ، کار ریش سفیدان و اهل دانش است » و براستی او یک شکافنده و اندیشمند است کسی که بدنبال خرد است و نه بلواهای سیاسی و ...

او به تاریخ گره خورده است و خود چه جالب می گوید :« آدمها میوه های درختانی هستند که ریشه ای از دیرینه دارند »
در طی سالهای گذشته کمترین گفتگو و صحبتی از او با رسانه ها دیده و یا شنیده ایم . شاید اصلا او به رسانه ها آنگونه که عده ایی برایش سینه چاک می دهند نمی نگرد و می گوید :« رسانه تنها می تواند پژواک ندای مردم باشد نه اینکه به مردم بگوید شما چه بگویید که خوشایند ما باشد »
پژواک مردم برای او بسیار مهمتر از آنچه وجود دارد می باشد .
و این همان آزادی است که ارد بزرگ از آن یادها کرده است . آنگاه که توده مردم به شکل های مختلف حرفهای خودشان را بزنند موجب گسترش و رشد آگاهی های یکدیگر در هر زمینه ایی می گردند . پس باید ندای مردم را شنید و مسیر را برای کاستن دردها و مشکلات فراهم نمود . برای این بزرگمرد ایرانی آرزوی طول عمر و سعادت بیشتر می کنیم .



منابع به ترتیبی که در متن بود :

* فرگرد آزادی - فرمان نخست
* فرگرد ریش سفید - فرمان هشتم
* فرگرد ریش سفید - فرمان ششم
* فرگرد آزادی - فرمان دوم
* فرگرد برآزندگان - فرمان سیزدهم
* فرگرد میهن - فرمان سیزدهم
* فرگرد میهن - فرمان دوازدهم
* فرگرد برآزندگان - قرمان هفدهم
* فرگرد میهن - فرمان نهم
* فرگرد آرمان - فرمان دهم
* فرگرد آرمان - فرمان شانزدهم
* فرگرد آرمان - فرمان هفدهم
* فرگرد آرمان - فرمان دوم
* فرگرد آرمان - فرمان ششم
* فرگرد سرآمدان - فرمان دوم
* فرگرد آرمان - فرمان هیجدهم
* فرگرد سرآمدان - فرمان نخست
* فرگرد سرآمدان - فرمان چهارم
* فرگرد ریشه ها - فرمان دوم
* فرگرد ریشه ها - فرمان پنجم
* فرگرد رسانه - فرمان دوم



آیا می دانید اُرُد بزرگ (orod bozorg) کیست ؟
بی شک ارد بزرگ یکی از برجسته ترین اندیشمندان و نقاشان حال حاضر ایران است . نگاهی سطحی به زندگی و آثارش ما را چنان شیفته وی می سازد که می توان با نوای صدایش رقصید و پیش رفت .ا ندیشه های او وجوه مختلفی دارند که قوی ترین وجه آن توجه ویژه اش به اخلاقیات و پاک زیستی انسان است .
توجه ویژه ارد به اخلاقیات باعث نمی شود رازهای زندگی مدرن امروز را در نظر نگیرد ، فرآیند و بازده اندیشه خردگرایانه او موجب پیراستن ناراستی هاست .
حوزه فلسفه اجتماعی اش ریشه در سنت ایران باستان دارد و می توان او را میهن پرست ترین اندیشمند صد ساله اخیر ایران دانست .
اندیشه ها ، پندها و سخنان او در کتابی با عنوان آرمان نامه گرد آوری شده است .
خواندن این کتاب ارزشمند قطعا خالی از لطف نیست . از این رو این کتاب به صورت pdf برای شما دوستان عزیز فراهم گردید تا به آسانی دریافت و مطالعه کنید .
* توضیحات و دانلود در ادامه ی مطلب
خلاصه ای در مورد ارد بزرگ :
- بی شک ارد بزرگ برجسته ترین اندیشمند حال حاضر ایران است .
- اندیشه های او در کتابی با عنوان آرمان نامه گرد آوری شده است .
- روح میهن پرستی و توجه ویژه اش به انسانیت بر سراسر نوشته هایش حاکم است .
- تا کنون در دهها کتاب به اشکال گوناگون به طرح نظریات و افکار او پرداخته اند .
- دو نظریه مشهور دارد به نام های قاره کهن و کهکشان بزرگ اندیشه .
- دارای هواخواهان بسیار در رده های مختلف کشورهای آسیای میانه است .
- از دوستانش می توان به احمد شاه مسعود اشاره کرد و بسیاری معتقدند احمد شاه مسعود در پنج سال پایانی زندگی خود به خاطر ارتباط با او از یک چریک صرفا مذهبی تبدیل به یک مبارز ملی شد.
- داده های موتور جستجوگر گوگل نشان می دهد او پر طرفدارترین نخبه زنده ایرانیست .
- ریشه خانواده گی او را در تبار سلجوقیان می دانند همانهایی که شاهنامه را تکثیر کردند و تاریخ خورشیدی را در مقابل تاریخ قمری به ایرانیان عرضه نمودند .
- پارسی زبانان از پند های اخلاقی و اجتماعی او بیشترین استقبال را نموده اند .
————————————————-
نام کتاب : آرمان نامه ( ارد بزرگ)
گردآوری : امیر همدانی
زبان : فارسی
تعداد صفحات : ۱۴۱
فرمت کتاب الکترونیک : pdf.*
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
دانلود - KB 581


ماخذ : txt.ir








نقش ارد بزرگ و احمدشاه مسعود در تغییر نام افغانستان به خراسان
فرمت : pdf
حجم : 841 کیلوبایت
تعداد صفحات : 130 صفحه
اینجا دانلود کنید







ارد بزرگ اسطوره ایی ماندگار
با این که ارد بزرگ در حال حاضر زنده است و بنا به گفته ها در شهر مشهد زندگی می کند اما زندگی او بیشتر به افسانه ها شبیه است . اندیشه های او که در کتاب آرمان نامه توسط جناب آقای امیر همدانی جمع آوری شده گویای اندیشمند بی نظیری است که تاریخ کمتر به خود دیده است.
تنها فرگردی که در کتاب آرمان نامه در وادی احساس می غلتد بخش میهن آن است . ارد بزرگ عاشق خاک ایران است و میهن برای او یعنی اشک و عشق ...
دوستان او هم عجیب هستند کسی همانند احمد شاه مسعود که زندگیش سراسر حماسه و جنگ و گریز بود اما امروز متوجه شده ایم او عاشق دیوان حافظ و اسطوره فارسی زبانان یعنی فردوسی بوده است .
تازه در یافته ایم او با ارد بزرگ اندیشه ایی مشترک داشته است . با دوستی که خبرنگار مشهور یکی از رسانه های اروپای در افغانستان است صحبت می کردم . او هم نکاتی پیرامون ارد بزرگ می گفت که برایم بسیار تازه گی داشت او می گفت : در حالی که پیگیر تهیه برنامه مستندی از زندگی احمد ظاهر خواننده فقید افغانستان بودیم ، در روستایی دور افتاده وقتی با اهالی آنجا به قول افغان ها گپ می زدیم متوجه شدیم آنها دلی پر از مهر و محبت نسبت به ارد بزرگ دارند و از کمکهای این انسان شریف ایرانی نسبت به خود صحبت ها می کنند .
بر می گردم جملات ارد بزرگ را مرور می کنم . یک برداشت کلی می توانم از آرمان نامه داشته باشم که براستی این کتاب خود یک افسانه است گاهی با راز های برخورد می کنید که در قالب یک جمله کوتاست اما می توان در همان جمله کوتاه دریای از اندیشه را دید.
چند جمله ایی از ارد بزرگ را می گذارم تا با اندیشه این بزرگمرد همراه شویم :


برآزندگان خواهند ساخت ، سرآیندگان از پس آن خواهند سرود و زمین آیندگان را بارور می سازند .

برآزندگان مست شرآب هزاران ساله تاریخ کشورخویشند سخن آنان جز آهنگ خیزش و رشد نیست .

برآزنده نمی گوید کیست ! او می گوید چیستی ؟ و از چیستت تو را به آسمانها می کشاند .

پرهای خون آلود برآزندگان نقش زیبای آزادی آیندگان است.

ویرانه کاخ های برآزندگان هم ، هزاران گهواره امید بر بستر خویش دارد .


آیا این سخنان روح و روان شما را تکان نداد ؟
نام ارد بزرگ از تاریخ امروز ایران برای قرنهای آینده باقی خواهد ماند چون او همواره همه را به نیکی و دوستی دعوت می کند .
به قول خود او : آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
ارد بزرگ خود چنین نقشی در اندیشه همه ما خواهد داشت .

عمرش دراز باد که با او به ایرانی بودن خویش افتخار می کنیم .


*سایت فرزانگان*


ماخذ : http://www.iranpardis.net/showthread.php?t=48783

تارنگار گفته ها و سخنان حکیمان و اندیشمندان - دیدگاه ارد بزرگ در مورد میهن


فرگرد میهن



راهی را که در زندگی برگزیده ایم می تواند برآیند بازخورد کنش دیگران ، با ما باشد . پرسش آن که :
آیا ماخویشتن خویشتنیم ؟
و آیا همواره باید پاسخگوی برخوردهای بد دیگران باشیم ؟
این پرسش ها را که پاسخ گفتیم ! آزادی در ما بارور می شود .
وپس از آن ، آرمانی بزرگ همچون عشق به میهن در چشمه وجودمان جاری می گردد . ارد بزرگ


ابلهان در سرزمین های کوچک همواره سنگ کشورهای بزرگ را به سینه می زنند و هم میهنان خویش را تشویق به بخشش میهن و ناموس خود می کنند . ارد بزرگ


آنهایی که از زادگاه خود می روند تا رشد کنند با سپری شدن روزگار می فهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست داده اند و آن زادگاه و میهن است . ارد بزرگ


صوفی مسلکان برای آنکه افکار اهریمنی خویش را گسترش دهند می گویند نیاز را باید از بین برد چون نیاز سبب دگرگونی می گردد و دگرگونی از دیدگاه آنان رنج آور است ! حال آنکه هدف آدمی از زیستن پیشرفت و درک زوایای پنهان دانش است .
بجای گوشه نشینی و خرده گیری باید با ابزار دانش سبب رشد میهن شد و امنیت را برای خود و آیندگان بدست آورد . ارد بزرگ


میهن پرستی ، همچون عشق فرزند است به مادر . ارد بزرگ


میهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! این خواستی است همه گیر ، که اگر جز این باشد باید در شگفت بود . ارد بزرگ


ستایش گران میهن ، زنان و مردان آزاده اند . ارد بزرگ


ارد بزرگ - Orod Bozorg


میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ


آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد . ارد بزرگ


سرپرستانی که از ارزش سربازی می کاهند ، و پدر و مادرانی که ، پیشدار میهنداری فرزندان خویش می شوند ، به کشورشان پشت کرده اند . ارد بزرگ


برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است. ارد بزرگ


میهن پرستی و آزادیخواهی کلید درمان بسیاری از ناراستی هاست . ارد بزرگ


از سفر کرده ، ارزش سرزمین مادری را بپرس . ارد بزرگ


شیر زنان میهن پرست ایران بزرگترین نگهبانان کشورند . ارد بزرگ


ماخذ : http://pendarha.blogsky.com

تارنگار صـــــــــدای دل - پیشوای بی باک

http://img98.com/images/6qt283tjdwmqbkh8b85.jpg

تنها کشوري همه مردمش

قهرمان و دليرند !

که داراي پيشوايي بي باک اند .

ارد بزرگ



ماخذ : http://heartvoice.blogfa.com/post-834.aspx

تارنگار صـــــــــدای دل - پیشوای بی باک

http://img98.com/images/6qt283tjdwmqbkh8b85.jpg


تنها کشوري همه مردمش

قهرمان و دليرند !

که داراي پيشوايي بي باک اند .

ارد بزرگ


ماخذ : http://heartvoice.blogfa.com/post-834.aspx

تارنگار فعالیتهای آموزشی آموزگار پایه چهارم - جومونگ و بخشي از تاريخ ايران

بدبختانه عدم شناخت نسل امروز نسبت به تاریخ باشکوه ایران باعث شده است که بسیاری از داشته های خویش را در دستان دیگران ببینیم و لذت هم ببریم !
سریال افسانه جومونگ ( ساخته کشور کره جنوبی ) در واقع بخشی از تاریخ ایران را ربوده است . آنها نام ارمنستان را لاک گرفته و بر آن سرزمین بویو گذارده اند فرمانروایی ایران را هم سلسله هان نامیده اند . در تاریخ سلسله ( هان ) سواره نظام زره پوش وجود ندارد این سواره نظام بنا بر همه اسناد تاریخی مربوط به ارتش پارت ایران بوده است .
یکی از افسران سپاه آهنین ایران در دوران اشکانی (۱۲۳/۱۲۴ تا ۸۸/۸۷ پیش از میلاد) در پایین عکس دیده می شود:

http://www.iranalive.org/

وقتی از درگیری دولت هان با یاغیان صحبت می شود و بدین خاطر بویو دست به حمله به مناطق اطراف خود می زند در واقع زمانی است که فرمانروایی ایران با یاغیان‌هوسپائوسینس ( شورشگر تازی ) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور مشغول جنگ است در ضمن مهمترین نکته آنکه گرفتن گروگان از خاندان نافرمان نسبت به فرمانروایی تنها در ایران باب بوده است مهرداد پادشاه اشکانی در ارمنستان ( بخاطر آنکه بی طرفی کشورش را زیر پا گذارده و از رومیان حمایت نمود ) وارد کارزار شده و آرتاواز شاه ارمنستان را فرمانبردار خویش نمود و تیگران پسر آرتاواز را به عنوان گروگان به پارت فرستاد.
رویدادهای بعدی باعث مداخله دوباره ایران شد و ارتش پارت، تیگران را به عنوان شاه بر صندلی پادشاهی به جای آرتاواز قرار داد . کشور بی ریشه کره با استفاده از تمثیل های ایرانی برای خود تاریخ می سازد در سریال یانگوم نخستین رستم زاد ( سزارین ) را به یانگوم منتسب کردند و حال در دل تاریخ اشکانی ما برای سرزمین چوسان خود هویتی حماسی می سازند . باید با هزار درد افسوس گفت به خاطر عدم توجه رسانه های مسئول نسبت به هویت و تاریخ ملی ایران کشورهایی نظیر کره بجای ما ، آنها را به نام خود نموده و در نهایت ما می مانیم و مشتی تاریخ غیر ایرانی !

http://www.iranalive.org/

بقول ارد بزرگ اندیشمند و متفکر ایرانی : سرزمینی که اسطوره های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند .
برای شناخت بیشتر و بهتر تاریخی که کشور کره جنوبی به یغما برده است نظر شما را به بخش های از تاریخ دودمان اشکانیان و پارت های ایران جلب می کنم :

http://www.iranalive.org/

به مهرداد دوم پادشاه ایران زمین گفتند در کشورداری صبوری کنید اردوان پدر شما و همین طور فرهاد پدر بزرگتان خیلی زود کشته شدند . مهرداد گفت در حالی که هوسپائوسینس ( شورشگر تازی ) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور به جان مردم ایران افتاده و کشتار می کنند سکوت و نرمش به چه معناست . کشته شدن در این شرایط بسیار با ارزش تر از زندگی در خفت و ننگ است .
شجاعت پادشاه ایران مهرداد اشکانی گویای این سخن ارد بزرگ است که : برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است.
مهرداد دستور داد ارتش ایران بازسازی شود استراتژی نظامی خاص اشکانیان ، جنگهای نامنظم توسط کمانداران ورزیده بود که شالوده ارتش اشکانی را تشکیل می دادند. گروههای سوارکار چالاک و کمانداران قابلی که می توانستند در حال‌سوارکاری ،از هر سویی، هر هدفی را نشانه روند .
علاوه بر این ، تمرینات گروهی پیوسته آنها ،در میدان نبرد ، الگوهای نامنظم ولی هدفمندی از حرکت اسبها را ایجاد می کرد، که به نحوه ای غیر قابل پیش بینی ،به هر سمت و سویی می تاختند و به طور فردی یا گروهی شلیک می کردند . بخش دیگر سپاه مهرداد دوم سواره نظام زره پوش ایران که در باختر به آن سوارکاران شوالیه و در خاور به آنها سوارکاران آهنین می گفتند تشکیل می داد تمام بدن آنها و حتی بدن اسبهایشان پوشیده از آهن بوده و بدین شکل هر سپاهی را شکافته و به تسلیم وادار می نمودند . فرمانروای ایران یاغی هاي باختر و خاور را مطیع خویش نمود و با ووتی فغفور فرمانروای چین از سلسله هان (۱۴۱ تا ۷۸ پیش از میلاد) روابط سیاسی و بازرگانی برقرار نمود .
مهرداد دوم دوباره شکوه را به ایران بازگرداند ...

http://www.iranalive.org/


علیرضا بنی اسدی

ماخذ : http://taleghani2.blogfa.com/post-155.aspx

تارنگار گفته ها و سخنان حکیمان و اندیشمندان - دیدگاه ارد بزرگ در مورد ادب

فرگرد ادب



با ترشرویی به میان مردم رفتن ، تنها از بیماران ساخته است . ارد بزرگ


ادب نمایه آغازین خرد است . ارد بزرگ


آدم با ادب دروازه دلها را همیشه گشوده می بیند . ارد بزرگ


ادب با پول ، دانش و آموزش بدست نمی آید ادب دارای ریشه است ریشه ایی به بلندای تاریخ . ارد بزرگ


ارد بزرگ / Orod Bozorg


دانه ادب در درون ما همانند گیاهی رشد می کند روشن بینی ، آب رشد آن است و خورشید ، دوستان و همدلان . ارد بزرگ


خواست ادب آن نیست که هر چه ما می خواهیم دیگران بگویند ، ادب آنست که ببینیم آیا کسان دیگر در جایگاه خویشند ؟ و حال ما در کجاییم ؟ ارد بزرگ


برای آنکه کسی را با ادب بنامیم و یا وارون براین ، باید کمی درنگ کرد و زمان را به کمک گرفت . ارد بزرگ


مردم آدمهای بردبار را با ادب می دانند حال آنکه بردباری سنجشی درست نیست ! باید ادب آدمها را در آزمون ها سنجید و نه در سکوتها ... ارد بزرگ


ادب خویش را هیچ گاه فرو مگذار ، با وجود آنکه مورد ریشخند باشی ! ارد بزرگ


ماخذ : http://pendarha.blogsky.com

تارنگار بهترین عکس ها و مطالب - سخنان حکمت امیز

فرگرد خنده

چه زیبایند آنانی که همیشه لبخندی برلب دارند . ارد بزرگ


آنکه همیشه لبخندی بر لب دارد شادی را به همگان هدیه می دهد . ارد بزرگ


خنده های بلند و پیگیر ، نفیر فرا رسیدن هنگامه رنج و سختی ست. ارد بزرگ


خنده در ورای خود رازها در سینه دارد . ارد بزرگ


خنده طبیعی زیباست و نوای زندگیست . ارد بزرگ


ماخذ : http://cafe2cafe.blogfa.com

انجمن تخصصی رباتیک - جملات و سخنان پند آموز ارد بزرگ

مسلما اندیشه های ارد بزرگ در دوران پر مختاره امروز برای نسل جوان ایران همچون چراغی فروزان است . اگر اندیشه نسل پیشین به اندیشه های بزرگمردی همچون شریعتی گره خورده بود امروز اندیشه های ارد آرمان نسل ما شده امیدوارم اینبار چنین اندیشمندی را خیلی زود از دست ندهیم ... متن زیر را از سایت pichpichi برداشت نمودم .

http://img31.imagefra.me/img/img31/2/7/30/arshia22/f_wsyr9tld1ffm_13a48c0.jpg

برای پویایی و پیشرفت ، گام نخست از پشت درهای بسته برداشته می شود.
نقد و ارزیابی بی کینه ، پاداشی است که ارزش آن را باید دانست .
گفتگو با آدمیان ترسو ، خواری بدنبال دارد.
دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد.
همیشه بین خود و همسرت بازه ای را نگاهدار تا به خواری گرفتار نشوی .
هیچ گاه هماورد خویش را کوچک مپندار چون او بهترین دوست توست او انگیزه پیشرفت و پویش می دهد .
افزایش ناگهانی مردم سبب کاهش ادب ،فرهنگ و فرهیختگی می گردد آنهم از آن رو که نسل و تبار پیش از آن نمی تواند بایستگیها و وظایف خویش را همچون آموزگار بدرستی انجام دهد .
آنگاه که شب فرا رسید و همه پدیدگان فرو خُفتند ابردریاها به پا می خیزند، آیا تو هم بر می خیزی ؟ .
ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، بلکه بایستگی و وظیفه است .
میندیش که دیگران ، تو را به آرمانت خواهند رساند .
در هر سرنوشتی ، رازی مهم فرو نهفته است.
دوستان فراوان نشان دهنده کامیابی در زندگی نیست ، بلکه نشان نابودی زمان ، به گونه ای گسترده است.
توان آدمیان را، با آرزوهایشان می شود سنجید.
هم رنگ دیگر کسان شدن ، باور هیچ کدام از بزرگان نبوده است.
آنکه به خرد توانا شد ، ترس برایش نامفهوم است .
پیامد دانایی ، پذیرفتن بار ساماندهی دیگران است .
بخشیدن تخت و اورنگ به خویشاوندان ، از زبونی است .
میهمانی های فراوان از ارزش آدمی می کاهد ، مگر دیدار پدر و مادر .
دریاها نماد فروتنی هستند . در نهاد خود کوه هایی بلندتر از خشکی دارند ولی هیچ گاه آن را به رخ ما نمی کشند .
همای بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر آنکه شانه ای به گستره و پهنای کوهستان داشته باشی .
آنکه به سرنوشت میهن و مردم سرزمین خویش بی انگیزه است ارزش یاد کردن ندارد .
در برف ، سپیدی پیداست . آیا تن به آن می دهی ؟ بسیاری با نمای سپید نزدیک می شوند که در ژرفنای خود نیستی بهمراه دارند .
دیدگاه خوب مردم ، بهترین پشتیبان برگزیدگان است .
کین خواهی از خاندان یک بدکار ، تنها نشان ترس است ، نه نیروی آدمهای فرهمند .
آنگاه که سنگ خویشتن را به سینه می زنید نباید امید داشته باشید همگان فرمانبردار شما باشند .
جشن های بزرگ انگیزه افزایش باروری و پویایی آدمیان می شود .
خوار نمودن هر آیین و نژادی به کوچک شدن خود ما خواهد انجامید .
دودمان بی نیا و مرد کهن ، به هزار آیین اهریمنی گردانده می شود .
اگر دشمنت با روی خوش نزدیکت شد ، در برابرش خموش باش و تنهایش بگذار .
برای پرش های بلند ، گاهی نیاز است چند گامی پس رویم .
با ترشرویی به میان مردم رفتن ، تنها از بیماران ساخته است .
آنگاه که نمی دانم چه می گویم ، جز راستی چیزی بر زبانم جاری نیست .
روان مردگان و زندگان در یک ظرف در حال چرخش اند .
آدم خردمند ، تار و پودهای اصلی زندگی را می یابد .
سفر ، نای روان است برای اندیشه و آرمان بزرگ فردا .
برای ماندگاری ، رویایی جز پاکی روان نداشته باش .
نکات سخت هم اساسی ساده دارند .
خموشی ، دری به سوی نگاه ژرف تر است .
در زندگی نادان سرانجام یک گره ، صدها گره باز نشدنی است .
سرایش یک بیت درست از زندگی ، نیاز به سفری ، هفتاد ساله دارد .
برای آنکه به فرودستی گرفتار نشویی ، دست گیر آدمیان شو .
راهی جز نرمش و بازی با هستی نیست .
چو گرمای تن مردان کهن به آسمان پر کشید با یادشان اندیشه هواخواهان خویش را گرما دهند .
اندرز جوان باید کوتاه ، تازه و داستان وار باشد .
مستمند کسی است ، که دشواری و سختی ندیده باشد .
نامداری بی نیک نامی ، به پشیزی نمی ارزد .
این دیدگاه اشتباست که بپنداریم مرد توانا ، فرزندی همچون خود خواهد داشت .
تبار بی ریش سفید ، همچون خانه بی سقف است .
سخن بدون پشتوانه ، یعنی گزاف گویی .
ستایش ، هنگام نو رُستن را .
استخوان بندی فریاد ، پاسخ هزاران ستم بی صداست .
چه نشانی از بد اندیش بجاست ؟ هیچ .
سرآمد دشواری و سختی دانایست و دانا چشم خویش را بر بسیاری از زیبایی های زود گذر گیتی خواهد بست .
جفتت اگر پرید برای پریدن عجله نکن .
مردی که همسرش را به درشتی بیرون می کند ، به اشک به دنبالش خواهد دوید .
در پشت هیچ در بسته ای ننشینید تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید و اگر نیافتید همان در را بشکنید .
شهامت گله ، ناشی از چوپان بیدار است .
اگر شیفته کارت نباشی ، روانت بیمار می شود و در نهایت پیکرت از پای در خواهد آمد .
اگر آماده نباشیم ارزشمندترین زمان ها را نیز از دست خواهیم داد ، و کسی که آماده نیست بخت کمتری برای پیروزی خواهد داشت ، آمادگی یعنی بروز بودن در هر حرفه و کاری .
ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد .
غروب جان آدمی ، سپیده دمی به جهان دیگر است .
تن پوشی زیباتر از سرشت و گفتار نیکو سراغ ندارم .
بداندیش همیشه ، کارش گره می خورد .
ارزش پیمان شکن ، باندازه کفن هم نیست .
نگاه آدمهای کوچک ، چه زود پر می شود و لبریز .
از سفر کرده ، ارزش سرزمین مادری را بپرس .
آدم های بزرگ به خوشی های کوتاه هنگام تن نمی دهند .
زیبارویی که می داند ، زیبای ماندنی نیست ، پرستیدنی است .
آدمهای پاک نهاد درهای وجودشان را پس از ناسپاسی می بندند نه پیش از آن .
آرمان و انگیزه هویدا ، ویژگی آدم کار آمد است .
مرد دلیر بهنگام ستیز و نبرد ، همراهانش را نمی شمارد .
آنکه دیگران را ابزار پرش خویش می سازد ، تنها خواهد ماند.
پر حرفی در هنگام اندرز ، از اثر آن می کاهد .
سرآمد دشواری و سختی دانایست و دانا چشم خویش را بر بسیاری از زیبایی های زود گذر گیتی خواهد بست .
اگر دشمنت با روی خوش نزدیکت شد ، در برابرش خموش باش و تنهایش بگذار .
اندرز پیران ، بیشتر زمان ها مملو از خون و درد است که بدبختانه جوان از فهم آن ناتوان است .
برای پرش های بلند ، گاهی نیاز است چند گامی پس رویم .
جفتت اگر پرید برای پریدن عجله نکن .
پیامد دانایی ، پذیرفتن بار ساماندهی دیگران است .
رَد راستی ، رَد خویشتن است .
هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مانع پویندگی ما شود .
این دیدگاه اشتباست که بپنداریم مرد توانا ، فرزندی همچون خود خواهد داشت .
در هر سرنوشتی ، رازی مهم فرو نهفته است .
اگر شیفته کارت نباشی ، روانت بیمار می شود و در نهایت پیکرت از پای در خواهد آمد .
آدمهای بزرگ و اندیشمند ، بسیار اشک می ریزند .
گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است .
نکات سخت هم اساسی ساده دارند .
اگر به سخنی که گفته اید با تمام وجود پایبند هستید، دیگر نیازی نیست برای آن پوزش بخواهید .
بیچاره مردمی که فرمانروایانش رایزن ! ، و رایزنانشان فرمانروا هستند .
دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد .
آدم خردمند ، تار و پودهای اصلی زندگی را می یابد .
اگر دیگران را با زیباترین منشها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش ما نمی کاهد بلکه او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گویم .
آدم های بزرگ به خوشی های کوتاه هنگام تن نمی دهند .
بسیاری در پیچ وخم یک راه مانده اند و همواره از خویشتن می پرسند : ما چرا ناتوان از ادامه راهیم . بدانها باید گفت می دانی در کجا مانده ای؟ همانجای که خود را پرمایه دانسته ای.
آنانکه از رسیدن به ریشه ها هراس دارند ، در روزمرگی دست و پا می زنند .
ریشه کارمند نابکار ، در نهاد سرپرست و مدیر ناتوان است .
هیچ گاه در برابر فرزند ، همسرتان را بازخواست نکنید .
هنگام گسست و بریدن از همه چیز ، می توانی بسیاری از نداشته ها را در آغوش کشی .
آسیب دیده همیشه درهای رویاهایش کوچک و کوچکتر می شود ، مگر با امید که شرایط ما را دگرگون می سازد .
هنگامی که می خواهی بایسته خویش را انجام دهی بدنبال فرمان دیگری مباش.
دودمانی که بزرگان و ریش سفیدانش خوار باشند ، به کالبد بی جانی ماند که خوراک جانوران دیگر شود .
گِره های که به هزار نامه دادگستری باز نمی شود ، به یک نگاه و یا ندای ریش سفیدی گشاده می گردد .
هر پیوستنی آگاهی و میوه ای نو ، به ارمغان می آورد .
آنکه زیبایی خرد را ندید ، گرفتار زیبایی آدمیان شد و بدین گونه از هر چه داشت تهی گشت .
با ، رفته گان به جهان دیگر، نتوان همراه شد ، که این کوشش و همراهی عمر را بباد می دهد .
دست استاد خویش را ببوس ، چون او هم پدر است هم پرورنده خرد .
دانش امروز فر بسیاری در پی داشته ، اما نیروی جاری سازی آرامش به روان ما را ندارد . امنیت را بزرگان خردمند به ما می بخشند .
ریش سفیدان ، زنجیر ارتباط نسل ها هستند . و قوم بدون ریش سفید ، گذشته ای کم رنگ دارد و آیین های به جای مانده ، به هزار گونه ، تفسیر می شود .
نادانی ، خودخواهی به بار می آورد .
چهار چوب نگاه ما زمینی است ، اما برآیند اندیشه ما جنبه آسمانی نیز پیدا می کند .
هیچ پیر جهان دیده ای منکر برآیند زهرآلود ، دارایی حرام در زندگی آدمی نیست .
آسودگی آدمی ، به گنج و دینار نیست که به خرد است و روشن بینی . ا
آنکه برای بهروزی آدمیان تلاش می کند و راه درست را نشان می دهد بارها و بارها می زید و تا یاد و سخنش جاریست او زاده می شود و باز هم .
خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار تا مردم پشتیبان تو باشند .


ماخذ : http://robot.freeforums.org/topic-t416.html